Diumenge, 22 De Octubre De 2017
Pl. de l'Església, 7
Anglesola - 25320
Telèfon: 973 30 80 06 
Fax: 973 30 83 36

Gastronomia

FAVES ESTOFADES AMB LLONGANISSA I CANSALADA


Ingredients:

Per a 6 persones:


2 kg de faves pelades


500 g de llonganissa


3 talls de cansalada de la panxa


2 cebes


300 g de tomàquet de conserva natural


1 farcellet dalls tendres, menta i julivert


1 cullerada danís


Oli doliva


Recepta:

En una cassola tireu-hi un raig doli (tres cullerades
aproximadament) i poseu-hi a fregir la llonganissa i la cansalada,
ambdues carns tallades a trossos petits. Un cop fregit i a la
mateixa cassola feu un sofregit amb la ceba tallada també a
trossets petits, el tomàquet de conserva i el farcellet dherbes. A
continuació, tireu-hi les faves i passats 5 minuts tireu-hi un raig
danís i un got daigua. Deixeu-ho coure fins que veieu que les faves
estan cuites.


 


Núria Franquesa Sanahuja


Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web